Monday, March 2, 2009

Sunday, March 1, 2009

Mengenangmu

Tak kan pernah habis airmataku, 

Bila ku ingat tentang dirimu, 
Mungkin hanya kau yang tahu, 
Mengapa sampai saat ini ku masih sendiri

Adakah di sana kau rindu padaku, 
Meski kita kini ada di dunia berbeda, 
Bila masih mungkin waktu kuputar, kan kutunggu dirimu


Biarlah ku simpan, sampai nanti aku kan ada di sana
Tenanglah dirimu dalam kedamaian
Ingatlah cintaku, kau tak terlihat lagi
Namun cintamu abadi

A real love letter


its prety cool ryte if we can have this letter ...  

a letter contains our hug n our body..

woow..   all the feeling and the expression can send through this letter...

I really hope if i can send this letter to her...

Tekad Tabah

Hari nie aku bertekad jika aku hubungan aku dan die tidak bertaut lagi aku akan terus hidup dengan cara aku..

Aku tidak akan couple dgn mne2 perempuan

yeah aku amat perlukan perempuan tapi ..

tapi sebagai scandal ataupun hanyalah kawan dan tidak lebih dari itu

mungkin ini agak keterlaluan untuk di ucapkan tapi itulah yg terbit dari naluri hati aku

aku x rse die akan terbaca blog nie dan biarlah die teres terusan tidak mengetahui

A week after


Hari nie genap la seminggu aku lepaskan die...selepas hampir 17 bulan aku couple ngn die..
No call, no sms , no email or whatsoever.. 
Xdapat aku nafikan dalam minggu ini mcm ada kekurangan je dalam hidup aku, klu sebelum nie ktorang sms, call hampir setiap malam, tapi minggu nie seakan kosong bg aku..
Handphone aku pun x berdering mcm biasa, credit yg die tlg reloadkan pun masih ada lg lgsg x terusik dan dunia aku macam x bermakna je..Aku redha je apa yg berlaku skrang.
Hanya dgn die aku dapat rasakan apakah itu erti cinta sebenar,setelah aku ditinggalkan(my ex) dan meninggalkn(my scandals) hanya kepada die aku berikan hati aku, jiwa aku dan perasaan aku..
Aku pernah pergi rumah die untuk berjumpa ngn family die, layanan family die amat baik dan aku rse mcm aku dah jadi sebahagian dari family die. Tym tue die kne chicken poxx, aku aku jumpa die kt Seremban dan aku hantar die sampai kt umah die kt Pedas, aku hantar die sebab aku nk bg semangat kt die..
Die takut sgt ngn chicken poxx kt bdn die,,tym dalam bus aku pgg tangan die walaupun die ada chicken poxx aku x kesah pun..aku rse tangan die panas sgt dan tetibe aku rasa tgn aku pun panas..aku da syak yg aku da berjangkit dgn die..tp aku still pgg tgn die aku xkesah pun aku berjangkit penyakit tue sebab aku cintakan die..
dan malam tue tym aku dalam train on d way blk Kl badan aku panas sejuk,sampai je kt umah badan aku pun penuh ngn bintik2 aku trus minum air kelapa..hampir 2 3 hari juga aku terlentang kt umah sbb effect penyakit nie..Sampai sekarang kesan die ada kt badan aku..
Aku pun xtau kenapa aku lepaskan die, mungkin salah aku sebab terlalu segan untuk angkat call die depan family aku...
2nd of march nie anni aku ngn die tapi aku x rse die akan wish aku..Dan aku pun mungkin x akan wish die dan aku hanya mengenang di dalam hati...
 
Aku x pasti adakah cinta aku dan die akan bertaut semula???
Adakah die dapat terima aku lagi??
Aku x kesah kalau perhubungn ini berakhir sampai disini walaupun aku ....
Aku amat menyintai dirinya dan sampai syurga akan ku cintai dirinya
To Mazyana Shaheera..  
i'll always love u till mye last breathe