Sunday, March 1, 2009

A week after


Hari nie genap la seminggu aku lepaskan die...selepas hampir 17 bulan aku couple ngn die..
No call, no sms , no email or whatsoever.. 
Xdapat aku nafikan dalam minggu ini mcm ada kekurangan je dalam hidup aku, klu sebelum nie ktorang sms, call hampir setiap malam, tapi minggu nie seakan kosong bg aku..
Handphone aku pun x berdering mcm biasa, credit yg die tlg reloadkan pun masih ada lg lgsg x terusik dan dunia aku macam x bermakna je..Aku redha je apa yg berlaku skrang.
Hanya dgn die aku dapat rasakan apakah itu erti cinta sebenar,setelah aku ditinggalkan(my ex) dan meninggalkn(my scandals) hanya kepada die aku berikan hati aku, jiwa aku dan perasaan aku..
Aku pernah pergi rumah die untuk berjumpa ngn family die, layanan family die amat baik dan aku rse mcm aku dah jadi sebahagian dari family die. Tym tue die kne chicken poxx, aku aku jumpa die kt Seremban dan aku hantar die sampai kt umah die kt Pedas, aku hantar die sebab aku nk bg semangat kt die..
Die takut sgt ngn chicken poxx kt bdn die,,tym dalam bus aku pgg tangan die walaupun die ada chicken poxx aku x kesah pun..aku rse tangan die panas sgt dan tetibe aku rasa tgn aku pun panas..aku da syak yg aku da berjangkit dgn die..tp aku still pgg tgn die aku xkesah pun aku berjangkit penyakit tue sebab aku cintakan die..
dan malam tue tym aku dalam train on d way blk Kl badan aku panas sejuk,sampai je kt umah badan aku pun penuh ngn bintik2 aku trus minum air kelapa..hampir 2 3 hari juga aku terlentang kt umah sbb effect penyakit nie..Sampai sekarang kesan die ada kt badan aku..
Aku pun xtau kenapa aku lepaskan die, mungkin salah aku sebab terlalu segan untuk angkat call die depan family aku...
2nd of march nie anni aku ngn die tapi aku x rse die akan wish aku..Dan aku pun mungkin x akan wish die dan aku hanya mengenang di dalam hati...
 
Aku x pasti adakah cinta aku dan die akan bertaut semula???
Adakah die dapat terima aku lagi??
Aku x kesah kalau perhubungn ini berakhir sampai disini walaupun aku ....
Aku amat menyintai dirinya dan sampai syurga akan ku cintai dirinya
To Mazyana Shaheera..  
i'll always love u till mye last breathe

2 comments:

  1. I nver 4get about u, I always wish 4 ur hapiness...the pass is the worst, best is d best,too much of things happen its hurt but lets 4give eachother so tht way Allah can 4give us too..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Today i decided 2 4give u
      not bcoz u apologized,
      or bcoz u acknowledged d pain tht u caused me
      but bcause my soul deserves peace..

      Delete